Google – SEO, PPC, Analitika

“All things Google”, kako mi u IvArt volimo da zovemo ovaj segment, jedna je od oblasti naših usluga koja je, i u Srbiji i u svetu, označena kao “top prioritet” u poslovanju na internetu.

Optimizacija web sajta za pretraživače, oglašavanje na Google-u, kao i Google analitika jesu tri odvojene kategorije, ali najbolje rezultate postužu integrisane.

Za koju god od ovih usluga da se odlučite, garantujemo Vam profesionalnu i odgovornu saradnju, vrhunske (sertifikovane) stručnjake iz ovih oblasQti i uslove koji su uvek stvar dogovora.

SEO

SEO (eng. Search engine optimization) podrazumeva optimizaciju web sajta za pretraživače, u smislu pozicioniranja web sajta ili određenih stranica web sajta na što višu poziciju u rezultatima organske pretrage (one koja nije plaćena), prvenstveno na Google-u.

U IvArt možemo Vam ponuditi kompletnu SEO uslugu koja podrazumeva analizu postojećeg web sajta, predlog tehničkog unapređenja sajta, predlog unapređenja sadržaja, SEO strategiju, kreiranje sadržaja…

Više informacija…

PPC

PPC (Pay Per Click – Plati po kliku) je oblik oglašavanja u okviru kojeg oglašivač plaća samo onda kada zainteresovana strana klikne na oglas, ali ne i za samo prikazivanje oglasa.

Zakupom ključnih reči i postavljanjem banera u okviru Google display mreže, obezbeđuju se dobre pozicije u rezultatima pretrage i na targetiranim web sajtovima (koji prikazuju Google oglase). Na ovaj način, proizvod ili usluga mogu biti visoko pozicionirani u rezultatima pretrage bez obzira na to kako se prikazuju u organskoj (neplaćenoj) pretrazi.

Više informacija…

Analitika

Korišćenjem Google analitike (Google Analytics), lako se može utvrditi kako posetioci sajta trenutno dolaze do sajta, šta na njemu traže, gde odustaju od dalje posete (i time i zbog čega), te na osnovu ove analize utvrditi šta je na web sajtu neophodno unaprediti.

U okviru IvArt ovom oblašću bave se osobe koje su kroz Google Akademiju/Google Partners, dobile sertifikat ove kompanije za Google Analytics servis, čime garantujemo profesionalnu analizu i izveštavanje.

Više informacija…

Želite bolju poziciju u pretrazi? Želite da promovišete Vašu ponudu na Google?