U nastojanju da, u okviru svojih brojnih CSR akcija usmerenih ka digitalizaciji i integraciji informacionog društva u Srbiji, damo što veći doprinos napretku preduzetništva u Srbiji, a posebno pomognemo ženama u biznisu, pokrenuli smo akciju u okviru koje nudimo značajne popuste na naše web dizajn usluge.

Ova akcija nam je od posebne važnosti jer najevići deo našeg tima čine frilenserke, tj dizajnerke, programerke i koderke.

U sklopu akcije koja traje do kraja 2015. godine, pozivamo žene preduzetnice da nas se jave, a mi ćemo ponuditi izradu web sajta po cenama koje su značajno niže od naših standardni cena i kreću već od 20.000 dinara za osnovnu web prezentaciju.

Danas, u XXI veku, teško je zanemariti ulogu koju jedan web sajt ima u preduzetništvu, a teško je zamisliti i posao koji se obavlja bez korišćenja digitalnih kanala, bio to web sajt, Facebook, Twitter ili Google oglašavanje.

U IvArt posedujemo višegodišnje iskustvo (studio osnovan 2000. godine) na ovim poslovima i ponosni smo na naša ostvarenja kao i klijente sa kojima smo sarađivali.

Javite nam se, pošaljite email bez ikakvih obaveza, popričaćemo i dogovorićemo se.

Ponuda iznad je okvirna i svakako stvar dogovora.

Za svaki web sajt koji napravimo, obezbedićemo uputstvo za njegovo oržavanje, a CMS u kojem radimo (WordPress) je najpopularniji i najjednostavniji za upotrebu i održavanje web sajta.

Akcija traje do kraja decembra ili do popunjavanja broja od 10 web sajtova (što je uslovljeno i našim drugim projektima i kapacitetima).

Izrada web sajtova koje dogovorimo radiće se od januara do marta 2016.

Napomena: IvArt je freelance studio.